Hymbach Homepage
Hymbach Introductie
Profiel Yana Dijkstra
Alternatief Psychotherapeut - Magnetiseur - Paragnost
Leren uittreden, astraal reizen en nog veel meer!
De reis die transformeert en uw leven zal veranderen!
Hypnose Therapy
Overzicht Tattwa Trainers
Haal de kennis uit uzelf, vergeet de boeken!
Medicijnwiel
Programma
Boeken en Kaarten
Contact Hymbach
Links
Tattwa kaart van de week
 


TATTWA KAART VAN DE WEEK

Week: 14 - Aarde-Lucht

Gebruik makend van deze kaart vraagt u aan het element lucht om dat wat u vorm willen geven in uw leven mentaal te ondersteunen. Dit zal u helpen om ideeŽn te vormen en te analyseren, waardoor u instaat zult zijn een aantal stappen vooruit te denken. Wilt u misschien voor uzelf iets beginnen maar u heeft nog geen idee in wat. Het mentale element kan u helpen alles op een rij te zetten. Waar ben u goed in wat doet u het liefst. Waar zitten uw zwakke punten. Waar zitten uw sterke punten. Deze kaart helpt u op de juiste manier te brainstormen. Bent u verlegen van aard? Deze kaart geeft zelfvertrouwen.

 

 

 

Klik op de kaart om deze te vergroten.... De vergroting wordt in een apart venster getoond. Sluit dat venster om terug te keren naar deze pagina.

INSTRUCTIES

Zodra de kaart groot op uw beeldscherm staat, kijk er dan gedurende tien minuten naar. Nooit korter!

Tien minuten is noodzakelijk om alle weerstand`s plafonds te passeren van uw ratio, pas daarna kan de code naar binnen naar uw onderbewuste. Het onderbewuste herkent de code en weet de opdracht.

Kijk na tien minuten naar een wit vel papier naast u of naar een witte muur, hierop ziet u de aura kleuren van de code verschijnen. Sluit dan een korte tijd uw ogen.

Voor een juiste werking herhaalt u deze oefening elke dag.


naar het begin van de pagina

 
 
 
Hymbach Nieuws
 
 
 
 
website ontworpen door Nescio