Hymbach Homepage
Hymbach Introductie
Profiel Yana Dijkstra
Alternatief Psychotherapeut - Magnetiseur - Paragnost
Leren uittreden, astraal reizen en nog veel meer!
De reis die transformeert en uw leven zal veranderen!
Hypnose Therapy
Overzicht Tattwa Trainers
Haal de kennis uit uzelf, vergeet de boeken!
Medicijnwiel
Programma
Boeken en Kaarten
Contact Hymbach
Links
Tattwa kaart van de week
 


HYMBACH - INTRODUCTIE

 

Waar komt de naam HYMBACH vandaan?

Tijdens een van mijn meditaties in 1993 kwamen één voor één de letters in hoofdletters felverlicht voor mij staan. Verder niets, geen aanwijzing geen enkel commentaar, niets. Getrouw schreef ik wat ik had gezien op in mijn schriftjes, uit ervaring wetend dat hier later ongetwijfeld een antwoord op zou komen. In 1999 toen ik samen met zes collega therapeuten een stichting had opgericht om workshops te geven, zochten we naar een naam. Van mij kwam het voorstel Hymbach, wat door iedereen werd geaccepteerd waarna het de naam van onze stichting werd. Eén van onze advertentie`s in het tijdschrift Bres werd gezien door een dame die mij belde met de mededeling “ik ga geen workshop bij u volgen, maar ik werd geïntrigeerd door de naam. Wat leuk dat u daarvoor een Friese naam heeft gekozen met de betekenis Rivier naar huis”. Ik wist dat hier het antwoord lag waarop ik had gewacht.

Onze stichting was geen lang leven beschoren zodat de naam Hymbach kort daarna weer in de wacht kwam te staan. Maar onze actie had mij wel het antwoordt gebracht waar ik op had gewacht. Het zou echter nog even duren voordat Hymbach zijn werkelijke plaats in zou nemen. In 2007 kreeg ik de mogelijkheid, door een geweldig aanbod van een sponsor, om mijn langgekoesterde droom waar te maken. Ik kreeg de gelegenheid om mij vijfmaanden lang terug te trekken op het eiland Bali in Indonesië, om mijn eerste boek te schrijven.

Tijdens het schrijven van dit boek wist ik dat hier de naam Hymbach eindelijk op z`n plaats was gevallen. Rivier naar huis” had hier zijn ware betekenis, de weg om thuis komen bij jezelf.

2008

Het jaar daarop besloot ik om mijn sterk verouderde website te vervangen door een nieuwe.

Lange tijd heb ik mijn onderneming gevoerd onder mijn eigen naam Yana Dijkstra.

Door grote veranderingen in mijn onderneming- oude cursussen in een nieuw jasje voor een breder publiek en nieuwe opleidingen- werken er meer mensen aan mee dan alleen ikzelf. Het was niet meer dan logisch dat mijn onderneming aan een nieuwe naam toe was.

HYMBACH is: de rivier naar huis! Dat thuis waar we allemaal naar verlangen, waarbij we onszelf kunnen zijn en dit anderen kunnen leren. Want wat je gelukkig maakt, wil je graag delen.


naar het begin van de pagina

 
 
 
Hymbach Nieuws
 
 
 
 
website ontworpen door Nescio