Hymbach Homepage
Hymbach Introductie
Profiel Yana Dijkstra
Alternatief Psychotherapeut - Magnetiseur - Paragnost
Leren uittreden, astraal reizen en nog veel meer!
De reis die transformeert en uw leven zal veranderen!
Hypnose Therapy
Overzicht Tattwa Trainers
Haal de kennis uit uzelf, vergeet de boeken!
Medicijnwiel
Programma
Boeken en Kaarten
Contact Hymbach
Links
Tattwa kaart van de week
 


CONSULTEN

 

Sinds 1996 ben ik werkzaam als Alternatief Psychotherapeut, Paragnost en Magnetiseur. Dit zijn de namen die ik er uiteindelijk maar aan heb gegeven. Mijn werkzaamheden zijn zoveel omvattend, dat het moeilijk is om er een etiketje op te plakken. Ik gebruik tijdens de consulten/behandelingen mijn mogelijkheden van helder zien, helder horen en helder weten.

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen.

Magnetiseren gebruik ik om lichamen te lezen, ballast weg te halen en in indien nodig op te helderen. Soms zijn dit trauma`s uit vorige levens maar dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Het lichaam is een instrument van ons onderbewuste wat aan kan geven, op wat voor manier wij ons zelf in de weg zitten.

Ik voeg energie toe waar nodig en haal spanning weg waar nodig waardoor het lichaam weer in balans komt en kan ons zelfherstellend vermogen het weer over nemen.

Vóór en na operaties en bij chemokuren kan het balanceren van de energie veel bijdragen aan het herstel.

Je hoeft niet persé ziek te zijn, om je te laten magnetiseren. Zit je even in een dip, heb je last van voor- of najaarsmoeheid of een baan die wat te veel van je vraagt. Dan is het goed om je even op te laden en bij te tanken.

Ook kan het zijn dat ik bij de behandeling werk met klankschalen, ook dit heeft weer te maken met het in balans brengen van de energie, waar de disbalans zit kan ik horen aan de klank van de schaal.

Bij relatie bemiddeling in de ruimste zin van het woord, d.w.z. ouder kind, relaties tussen partners of tussen collega’s gaat het om, het helder maken en laten kijken vanuit een ander gezicht`s punt wat bijdraagt tot de oplossing van de problemen. Vaak weet men het wel, maar zien op dat moment door de bomen het bos niet meer. Tarotkaarten kunnen als instrument hierbij gebruik worden, het brengt je altijd direct bij de kern van het probleem, wat anders misschien pas na een aantal bezoeken boven tafel komt. Dit spaart tijd en geld.

Regressie therapie kan soms een onderdeel zijn waardoor er grote blokkades definitief op worden geruimd. Dit kan soms ontstaan tijdens het magnetiseren, blokkades kunnen dan naar de oppervlakte komen en worden door mij gezien. De regressie wordt dan in overleg toegepast.

Mijn consulten duren een uur. Dat geldt voor zowel de gesprekken als voor de behandelingen. Welke de aangewezen vorm is, blijkt vaak pas tijdens het consult.


Het tarief
van een consult is € 50,00.

 

Bellen voor een afspraak :
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
tussen 8.00 uur en 9.30 uur.

Tel: 0654375024
mail: yana_dijkstra@planet.nl

Adres:

Adres: Pioenhof 2, 7419 CJ Deventer (Op de Worp)


naar het begin van de pagina

 
 
 
Hymbach Nieuws
 
 
 
 
website ontworpen door Nescio