Hymbach Homepage
Hymbach Introductie
Profiel Yana Dijkstra
Alternatief Psychotherapeut - Magnetiseur - Paragnost
Leren uittreden, astraal reizen en nog veel meer!
De reis die transformeert en uw leven zal veranderen!
Hypnose Therapy
Overzicht Tattwa Trainers
Haal de kennis uit uzelf, vergeet de boeken!
Medicijnwiel
Programma
Boeken en Kaarten
Contact Hymbach
Links
Tattwa kaart van de week
 


BOEKEN

Een kleine toelichting op mijn boeken:

De boeken die ik schrijf, zijn ervoor bedoelt om meer inzicht te geven in ons dagelijks leven en hoe wij hier zelf in functioneren.
Het laat zien dat wij door bewustwording en het onderkennen van conditioneringen, die soms mee kunnen werken maar ook een enorme belemmering kunnen zijn zonder dat je dat zelf in de gaten hebt, wij tot veel meer instaat zijn te doen dan we ooit hadden gedacht.
Het laat zien dat een gelukkig, maar ook een ongelukkig leven hebben niet afhankelijk is van anderen, maar alleen van jezelf. De inzichten die je krijgt door mijn boeken helpen je om een enorme ommekeer in je leven te kunnen maken. Met name de trilogie wat een tijdsbestek van 5 jaar nodig had om te schrijven, maar meer dan 50 jaar ervaringskennis heeft moeten vergaren voor het zover was.
Deze ervaring aan de lijve ondervonden en in de 23 werkzame jaren als psychotherapeut, docent, mentor en coach heeft mij geholpen om de juiste woorden te kunnenvinden om harten te kunnen raken en ogen weer te laten stralen door inzicht en begrip.
De mogelijkheden die wij als mens hebben zijn zoveel groter en laten we hier optimaal gebruik van maken, om werkelijk te kunnen zijn wie je bent.

 

Alle boeken, behalve het Tattwa-werkboek, zijn te koop bij Bol.com of te bestellen bij uw boekhandel.

Bij bol.com vind u ook een inkijkexemplaar, om onmiddellijk al kennis te kunnen maken met de eerste pagina’s van het boek.

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar via een datingsite en
zijn door de afstand grotendeels afhankelijk van de moderne communicatie middelen.
De aantrekkingskracht tussen deze twee mensen is groot en er ontspint zich een bijzondere band die hun meevoert over onbekende grenzen. Ondanks de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid wat in hun beiden verankert ligt, wordt na de eerste ontmoeting deze band alleen nog maar versterkt. Vol passie verkennen ze deze nieuwe weg, waarin liefde, lust en vertrouwen hen meeneemt naar ongekende hoogten.
Totdat… het monster toeslaat en één voor één de met zorg gesponnen draden van het web van liefde met harde knallen vernietigd, tot er nog maar één dun fragiel draadje overblijft.

Zal deze dunne draad sterk genoeg zijn om deze liefde te redden? Zijn ze instaat de nieuwe weg in te slaan, om te leren dansen zonder kettingen?

ISBN:9789402184075


“HET WEB” is een indringend liefdesverhaal en zeker niet alleen voor vrouwen!

Het is een novelle, met een grote indrukwekkende inhoud!


Reactie op het boek:
Wat een schitterende vertellende poëzie!
Ik werd meegesleept door je verhalende toegankelijke poëzie, die ook uiteenzette maar iedere keer op tijd sloot, zodat je kon invullen langs de door jou aangegeven wegen. Wat een prachtige zielentocht beschrijf je!
Het kleed van vlees laat je niet onberoerd, want het lichaam hoort erbij als consument. Maar door jouw literaire  invulling van in den beginne was het woord, heeft je boek een betekenis gekregen die zowel oer als high-class is!
Heerlijk, heb het  3 keer gelezen en zie uit naar de eerste druk.


Theo ZantmanHET EERSTE WERKBOEK VOOR TATTWA KAARTEN

ISBN. 978-90-815484-1-0

Het werkboek voor de Tattwa kaarten, met een prachtige harde kaft, beknopt en overzichtelijk met prachtige kleurenfoto`s van de handgeschilderde kaarten.

Het is een boek geworden, met alle informatie die je nodig hebt plus ervaringen van cursisten en een handige index, onmisbaar voor de
Tattwa therapeut en Tattwa trainer.

De prijs van dit boek is  € 30,00


De set handgezeefdrukte Tattwa - Kaarten, hier afgebeeld,

 

De kosten hiervoor bedragen € 20,00

 

Handgeweven opberghoesjes van echte zijde voor de Tattwa-kaarten set.

€ 20,00.

 

 


"HYMBACH"

Een schrijfster vertrekt naar het eiland Bali voor een verblijf van vijf maanden, om een boek te schrijven in een huisje aan het strand.

Tijdens het verschuiven van de meubelen in haar appartement ontdekt ze in een la een bundel schriftjes, keurig met een touw samen gebonden. Eerst durft ze het uit privacy reden nog niet open te maken, maar dat wint haar nieuwsgierigheid het van haar aarzeling.

Het bundeltje bevat een handgeschreven manuscript in dagboekvorm, zonder naam, met alleen de titel ‘Hymbach’ op de voorkant van het kaft. Om de teksten niet verloren te laten gaan, neemt ze het besluit om de teksten uit de schriftjes over te brengen op haar laptop. Tijdens het invoeren van het manuscript, raakt ze steeds meer en meer betrokken in het verhaal van de vrouw in de schriftjes. Tot... op een dag de vrouw aan haar verschijnt! Eerst denk ze nog dat ze het heeft gedroomd, maar op de duur beginnen deze contacten een steeds grotere betekenis voor haar te krijgen. De dialogen met de vrouw, de teksten uit de schriftjes, de mystiek van het eiland en de dingen die om haar heen gebeuren krijgen steeds meer raakvlakken met elkaar. Op de één of de andere manier werkt alles samen naar een mysterieuze climax toe, wat zorgt voor een verrassend einde.

Het boek HYMBACH is verkrijgbaar in de boekhandel, de New-Age winkels en bij Bol.com ISBN  9789078947554  

uitgeverij Solarus.

De kosten van het boek bedragen  € 15,95

Auteur: Yana Dijkstra


naar het begin van de pagina

 
 
 
Hymbach Nieuws
 
 
 
 
website ontworpen door Nescio